Breaking Bad Kanvas Tablolar

Breaking Bad Hakkında Gerçekler ve Kanvas Tablolar

 

Breaking Bad 'in ilk bölümü 10 Ocak 2008’de yayınlandı.İlk yayına girmesinden 5. sezona kadar çok popüler olmamasına rağmen, bu dizi ile ilgili ağızdan ağza yayılan övgüler sayesinde bir televizyon fenomeni haline gelmiştir. 0537 777 73 04 Elit Ticaret Elit Topta

Kısaca konusu : Akciğer kanseri teşhisi konulduktan sonra ölümü durumunda ailesinin bakımını sağlamak için uğraşan ve bu uğrda mesleki kariyerini riske atan bir kimya öğretmenin hikayesidir.Ancak, tüm harşka Tv şovları gibi, hikaye bu kadar basit değildir.Zamanla gelişir, her sezon bir öncekinden daha heyecanlı olmayı başarır.

Breaking Bad, tüm zamanların en iyi televizyon dizilerinden biri olarak gösterildi (Rolling Stone, Mad Men ile The Wire arasında, en iyi 100 dizi listesinde üçüncüsü oldu).

Bu yazımızda, bunca yıl sonra hala Breaking Bad 'i unutulmaz,mükemmel yapan nedenleri sıralarken dizinin en güzel sahnelerinin tablolarını sizin için tasarlayarak yayınlıyoruz.Siz de kendi tablonuzu tasarlamak isterseniz 'a tıklayarak kolayca tasarladığınız tablonuzu satın alabilirsiniz. 0537 777 73 04 Elit Ticaret Elit Topta


Vizyona Bağlılık

 

Breaking Bad, aynı TV döneminde birçok prestijli dramaların başarısız olduğu ortamda başarılı oldu.Başarı olmasının arkasında yatan en büyük neden, başlangıcı ve sonu planlanarak düşünülmüş sürükleyici bir hikaye olmasıdır.Günümüzde birçok dizi yüksek prodüksiyon maliyetlerine sahip,yetenekli oyuncular ile işe başlasalar da maalesef birkaçı Breaking Bad gibi popüler olup yılların ötesine geçebiliyor.

Televizyon’da karakterler belirli bir durgunluk içindedir ve güvenebileceğiniz,çok iyi tanıdığınız karakterlerden ibaretti. Dizinin yaratıcısı Vince Gilligan, bir karakteri baştan sona değiştirerek başka bir karaktere dönüştürmek gibi daha önce hiç yapılmamış bir şeyi yapmaya çalışmıştır. Çok da başarılı olmuştur.

Performansların Yükselişi

Dizi 2008 yılında piyasaya çıktığında, Cranston güvenilir ve dramatik bir lider olarak görülmedi. Craston Seinfeld ’daki diş hekimi Malcolm ’un babasıydı.Herkesin tanıdığı ve sevdiği komedi oyuncusu Cranston’u bir uyuşturucu kralı olarak düşünmek biraz imkansız gibiydi.Ancak Breaking Bad ’deki rolü için 4 Emmy ödülü kazanan Cranston oldu.


Görsel Yaratıcılık 

 

Uyuşturucu ve suçla ilgili birçok dizi var ve çoğu da birbirine çokça benziyor. New Mexico Çölü’nün inanılmaz görüntüleriyle, Breaking Bad televizyonda görsel olarak da dikkat çekiciydi ve dizinin ilerleyen bölümlerinde ışık ve kamera hareketleri ile giderek daha da yaratıcı hale geldi.Sinematograf Michael Slovis, sıradan anların ve konuşmaların olağanüstü görünmesini sağlamanın yollarını bulmuş ve diğer yönetmen ve meslektaşları için bir örnek olmuştur.

Dizi, görselliğin sergilendiği harika oyunculuklarla küçüklü büyüklü anlarla dopdoludur. Breking Bad, televizyon izlerken her zaman göze çarpmayan detaylara farklı bir bakış ile yaklaşmasıyla kendini kanıtladı.İzleyiciler sık sık izledikleri bölümlerin görüntülerini hafızalarında canlı tutuyorlar.

Kusursuz Müzikler

Breaking Bad aynı zamanda dizinin sountrackleri ile de  hafızalarda kaldı. Dave Porter diziye özel hazırladığı müziğiyle kusursuz bir şekilde birleştirdi. Sahneler ile mükemmel şekilde uyumu, hiçbirinde dikkati dağıtacak şeklide değil aksine atmosferi yakalayan ve yükselten parçalarla yakalamıştır.

Son Olarak Az Da Olsa Mizah

Uyuşturucu ticareti ile ilgili tamamen karanlık bir dizi olmasına rağmen, Breaking Bad kendini, mizahtan uzak çok ciddi bir dizi olarak ele almadı. Dizi acımasız olduğu gibi, pek çok durumda da absürtlüğü elden bırakmadı. Pavlus, boş boğaz Jesse Pinkman gibi karakterler aracılığı ile zaman zaman çok komikti.

*Bu sayfada kullanılan görseller temsilidir.
 

Tags : Breaking Bad, Breaking Bad tabloları

WhatsApp
//