Çerçeve Yaptırmak İstiyorum

Eğer siz de ''çerçeve yaptırmak istiyorum'' gibi bir arama yaparak kişiye özel çerçeve yapımı, çerçeve modelleri ve çerçeve fiyatları hakkında bilgi almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. 0537 777 73 04 Elit Ticaret Elit Toptan  olarak isteğe özel çerçeve üretimimiz ve internet sitemizde- showroom'mumuzda yer verdiğimiz çerçeve modellerimiz ile her türlü çerçeve isteğine cevap vermekteyiz.

 

Çerçeve modelleri


Çerçeve aksesuarların göze hitap edecek şekilde asılmasını sağlayan ve etrafına geçirilen kenarlıklardan çok daha fazlasıdır. Çerçeveler içinde barındırdığı resimin, fotoğrafın, eşyanın ve daha birçok şeyin güzelliğine güzellik katmak, değerini anlatmak ve kişinin zevkini yansıtmak için muhteşem amaçlara sahiptir. Bunun dışında duvarınızda yer vereceğiniz çerçeveler; bir odayı olduğundan büyük, küçük, karanlık veya aydınlık gösterebilir. Yani dekoratif anlamda birçok pozitif manipülasyonu da içinde barındırır. Bu doğrultuda çerçevenin önemini anlamış kişiler kişiye özel çerçeve ürettirmek ister. Genellikle firmalar hazır modeller ve ölçüler ile çalıştığı için kişiye özel model ve ölçü seçeneği sunamaz. Bu yüzden de çerçeve yaptırmak isteyen kişiler isteklerine cevap bulamaz ve satın aldığı çerçeve modelleri içine sinmez.

 

 

Eğer siz de bu fikirdeyseniz ve internette resim çerçeveleri, fotoğraf çerçeveleri, çerçeve fiyatları 50 x 70 ve çerçeve satın al gibi aramalar yapıyorsanız 0537 777 73 04 Elit Ticaret Elit Toptan internet sitesinde yer alan geniş ürün yelpazesiyle hem fikrinizi değiştiriyor hem de kişiye özel üretim gerçekleştiriyor. 

 

Nelere çerçeve yapıyoruz? 

 

 

Tabii ki sadece burada saydıklarımız değil, aklınıza gelebilecek her şeyi çerçeveleyebiliyoruz. Örneğin; kılıç, yağlıboya, fotoğraf, filografi, ebru sanatı, hat sanatı, günlük eşyalar, bebek eşyaları, madalya, spor forması, kaftan, kurdela, kanaviçe, goblen ve dahası. Çerçeveleme işlemini yaparken oldukça kaliteli plastik ve ahşap malzemeler kullanıyoruz. Çerçevelemenin bir usta işi olduğunu biliyoruz, bu doğrultuda yolumuza uzman ve deneyimli kadromuzla devam ediyoruz. Ayrıca çerçevelerimizi imal ederken makine parkuruna önem veriyor, kaliteli ve yüksek teknolojiye sahip cihazlar kullanıyoruz.

 

''Çerçeve yaptırmak istiyorum'' mu diyorsunuz? Doğru yerdesiniz. 

 


Kişiye özel çerçeve üretimi yapan bir yer arıyorsanız 0537 777 73 04 Elit Ticaret Elit Toptan olarak geniş model yelpazesi, kaliteli işçilik ve uygun fiyat ilkelerimizle her türlü isteğinize cevap veriyoruz. Bugün hem internet sitemizde hem de mağazamızda Yılların getirmiş olduğu tecrübe, birinci sınıf işçilik ve kaliteli malzeme ile göze hitap eden çerçeve modelleri üretiyoruz. Bu doğrultuda kişiye özel çerçeve üretimi dendiği zaman akla gelen ilk isim olmayı başarıyoruz. Fotoğraf, filografi, ebru sanatı, hat sanatı, resim, forma, elişi sanatı, günlük eşyalar gibi birçok parçayı çerçeveleyebiliyoruz. Online alışverişe devam etmek için buraya tıklayabilir:0537 777 73 04 Elit Ticaret Elit Toptan numaralı telefonumuzdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

WhatsApp
//