Cezanne Kâğıt Oynayanlar Tablosu

Cezanne Kâğıt Oynayanlar Tablosu

Cezanne Kâğıt Oynayanlar Tablosu

Cezanne Kâğıt Oynayanlar adlı eseri ile pek çok sanat severin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Günlük yaşamdan oldukça kaliteli kesitler sunmayı başaran bu ressamın en ilgi çekici eserlerinden bir tanesi olan bu eser 1 adet olarak tasarlanmamıştır. Kâğıt oynayan insanların 5 farklı açı ve şekilde resmedilmesini konu olan bu eserler 1890 ile 1896 yılları arasında tasarlanmıştır.

Tablo konusunda 5 farklı alternatifin bulunuyor olması sanat severlerin ilgisini çekecek 5 farklı alternatife işaret etmektedir. Bu nedenle de tablo farklı kesimlere hitap edebiliyor olması sayesinde oldukça özeldir. Siz de bir sanat sever olarak kâğıt oynayan insanların evinizin duvarında asılı olmasını ister misiniz? O halde bu eseri kaliteli bir baskı ve tasarım ile evinizin en özel yerine asabilirsiniz.

 

Kâğıt Oynayanlar Kimin

Sanat konusunda oldukça başarılı isimlerden bir tanesi olan Cezanne resim alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmiştir. Bu kapsamda en ünlü eserlerinden bir tanesi olan Kâğıt Oynayanlar ile ön plana çıkmıştır. Academie Suisse’de aldığı eğitim ve başarı dolu çalışmalarıyla bugün hala adından söz ettiren bir isim olarak ön plana çıkmaktadır.

Siz de evinizin en özel köşesinde asmak istediğiniz bu eserin kusursuzluğunu hissetmek adına mutlaka seçiminizi yapmalısınız. Çünkü bu eser oldukça farklı duygulara işaret eder.

Cezanne Kâğıt Oynayanlar Hikâyesi

Bu tablonun ortaya çıkışı ile alakalı herhangi bir özel durumdan söz edilmez. Eseri ön plana çıkaran bir hikâyeden ziyade sanatçının günlük yaşam tasvirleridir. Bu nedenle de eser sıradanlığın ortaya çıkardığı oldukça başarılı bir yapıttır. Cezanne’nin bu eserin bugün dahi dizi ve filmlere konu olurken bu eseri diğerlerinden ayıran en değerli yanı kalitesidir.

Cezanne Kâğıt Oynayanlar Ne Zaman Yapıldı?

Kâğıt Oynayanlar adlı eser aslında tek bir eser değildir. 5 farklı versiyona sahip eserin ne zaman yapıldığını değil hangi dönemde yapıldığını ifade etmek daha doğru olacaktır. Bu durumda eserin 1890 ile 1896 yıllarında ortaya konduğunu ifade etmek gerekecektir. Siz de bu kusursuz eserden yararlanmak ve eserin ortaya koyduğu duyguyu yaşamak adına bir tablo satın alabilirsiniz.

Tags : Cézanne Kağıt Oynayanlar

WhatsApp
//