Claude Monet Saman Yığınları Tablosu

Claude Monet Saman Yığınları Tablosu

Claude Monet Saman Yığınları Tablosu

Saman Yığınları, resim sanatının en ünlü seçenekleri olarak bilinen bir dizi eserin ortak adıdır. Bu nedenle de Saman Yığınları tablosu dendiğinde akla sadece bir tablo gelmemelidir. 19. yüzyıl sanat anlayışının harika bir yansıması olarak da kabul edilebilecek olan Saman Yığınları’nın renk ve tasarım noktasında sağladığı kusursuzluk oldukça ilgi çekicidir. Bu nedenle de bir tablo satın almak isteyenler için en başarılı çözüm hiç şüphesiz Fransız ressamın eseridir.

 

Saman Yığınları Tablosu Kimin

Saman Yığınları tablosu çok özel bir eser olmasından ötürü oldukça başarılı bir seçenektir. Bu nedenle de eserin kim tarafından yapıldığı anlatmak istediği duyguyu yansıtmak açısından özeldir. 19. yüzyıl eserlerinden olan Saman Yığınları’nın Claude Monet tarafından resmedildiğini ifade etmek gerekir. Bu kapsamda eserlerin Empresyonizm etkisi altında tuvale aktarıldığını ifade etmek mümkündür.

Eserlerin en ilgi çekici olan Yaz Sonu adıyla anılırken bu eserin 60 cm x 100 cm ebatlarında ortaya konduğunu ifade etmek gerekir. Renkleri, kompozisyonu ve diğer bütün yönleriyle harika bir seçenek olan bu eseri siz de mutlaka değerlendirmelisiniz. Çünkü bu eserin en ilgi çekici yanı anlatmak istedikleridir.

Saman Yığınları Tablosu Hikayesi

Saman Yığınları tablosu dendiğinde akla gelen ilk seçenekler şüphesiz ressamın yaşadığı kırsal bölgedeki yaşama dair izlenimleridir. Bu nedenle de İzlenimcilik etkisiyle tasarlanan bu resim yaşamdan oldukça başarılı izler sunar. Özellikle de Paris yakınlarında yaşayan Claude Monet’nin bu konuda sunduğu başarılı kompozisyon eserin 1 asır sonra dahi ilgi çekici bir şekilde takdir görmesine neden olur.

Saman Yığınları Tablosu Ne Zaman Yapıldı?

Claude Monet tarafından farklı zaman dilimlerinde tuvale aktarılan eserlerden olan Saman Yığınları 1890 ile 1891 yılları arasında farklı mevsimlerde işlenmiştir. Bu yönüyle de eserin tek bir formunun olmaması bir dönem resmi olarak anılmasını gerekli kılar. Kendi dönemini oldukça başarılı bir şekilde yansıtan Saman Yığınları, bugün dahi ilgi görmeyi başarır. Farklı ebatlarda tasarlanabiliyor olması bu eserin sizin için harika alternatiflerle gündeme gelmesine katkı sağlar. Bu tabloya göz atmadan tablo tercihi yapmamalısınız.

Tags : Claude Monet Saman Yığınları

WhatsApp
//