Claude Monet Şemsiyeli Kadın Tablosu

Claude Monet Şemsiyeli Kadın Tablosu

Claude Monet Şemsiyeli Kadın Tablosu

Şemsiyeli Kadın tablosu, resim sanatı konusunda en dikkat çekici alternatiflerden bir tanesidir. Özellikle İzlenimcilik konusunda başarılı bir eser olarak kabul edilen bu eserin elinde şemsiye tutan bir kadını resmettiğini söylemek mümkündür. Renk kullanımı konusunda oldukça dikkat çekici bir kompozisyon sunması yönüyle bu tablo hem evinizde hem de iş yerinizde tercih edebileceğiniz ideal bir seçenektir.

Resim sanatının en ilgi çekici alternatiflerinden bir tanesi olan Şemsiyeli Kadın, görsel olarak sizin de ilginizi çekiyorsa hemen bu tabloyu satın alabilirsiniz. Farklı ebatlarda size özel tasarlanabilecek olan bu tablonun kalitesi kusursuzdur.

 

Şemsiyeli Kadın Tablosu Kimin

Şemsiyeli Kadın tablosu, resim sanatının en özel alternatiflerinden bir tanesi olurken bu tablonun en önemli yanı Claude Monet tarafından tasarlanmış olmasıdır. Empresyonizm akımının en önemli isimlerinden bir tanesi olan Claude Monet bu eserinde oldukça titiz çalışmalara imza atmıştır. Eserin bir manzara olmamasına rağmen doğallık ve kaliteli bir görüntüyü yansıtması oldukça ilgi çekicidir.

Şemsiyeli Kadın Tablosu Anlamı

Claude Monet tarafından tasarlanan bu kusursuz tablonun hikayesi aslında Empresyonizm akımının harika bir yansımasıdır. Tablodaki kadın Camille ve oğlu Jean’dır. Claude Monet’in eşi ve oğlunun konu edildiği bu tablo Argenteul kırsalında ortaya çıkmıştır. Eserin Monet tarafından ortaya konmuş en değerli seçeneklerden bir tanesi olması oldukça dikkat çekicidir. Bu nedenle de eseri değerlendirmeye alırken Monet’in en ünlü resimlerinden bir tanesi olarak bakmak gerekir.

Şemsiyeli Kadın Tablosu Ne Zaman Yapıldı?

Claude Monet’nin en ünlü eserleri arasındaki Şemsiyeli Kadın, 1875 yılında hazırlanmıştır. Bir kır yürüyüşü sırasında tuvale aktarılmış olan bu tablonun boyutları 100 cm x 81 cmdir. Yağlı boya eserler arasında oldukça dikkat çeken bu tablonun ABD’nin başkentinde bulunan Ulusal Sanat Galeri’sinde sergilendiğini ifade etmek gerekir.

Siz de harika bir sanat eserine sahip olmak istiyorsanız kesinlikle Claude Monet’nin Şemsiyeli Kadın eserini bir incelemelisiniz. Evinizde ya da iş yerinizde Şemsiyeli Kadın tablosuna yer vermek oldukça özel olacak! Kararınızı vermeden bu tablonun farklı boyutlarını da inceleyin.

Tags : Claude Monet Şemsiyeli Kadın

WhatsApp
//