İSTOÇ TOPTAN

İstoç (İstanbul Toptancılar Çarşısı) toptan alışveriş yapmak isteyen alıcıların ortak adreslerindendir. İstoç toptan alıcılarının kolaylıkla ulaşabildiği ve istedikleri ürünleri kolayca temin edebildikleri bir yerdir. 1979 yılında modern çalışma hayatını desteklemek ve kalkındırmak amacıyla kurulmuştur. Birçok firmayı kendi bünyesinde barındıran İstoç, geniş ürün yelpazesine sahip satıcıları sayesiyle toptan alıcıların maliye, ulaşım, nakliye ve finansal açıdan odak noktası haline gelmiştir.

İstoç toptan olarak bir çok ürün hizmeti sunmaktadır. Hırdavat, lüks hırdavat, saraciye, züccaciye, plastik, melamin, cam, ahşap, bambu, çeyiz eşyaları, hediyelik eşyalar, konsept ürünler gibi bir çok geniş ürün yelpazesine sahip olan İstoç, toptan alıcıların ihtiyaçları olan her ürüne kolayca ulaşmasını sağlamaktadır. Oyuncak, beşikler, yeni doğan eşyaları gibi ürünler de bulunmaktadır. Kuaförler için saç boyaları, kesim makasları, taraklar, havlular ve birçok kozmetik ürünler de yer almaktadır. Yeni evlenecekler ve çeyiz hazırlığında olan kişiler için fincan takımları, yemek takımları, servis tabakları, pasta tabakları, tencere setleri, dekoratif eşyalar, banyo araç gereçleri, sunumluklar ve daha birçok ürünleri İstoç’ tan temin edebilirsiniz.

İstoç toptancıları titizlikle ve özenle sizlere hizmet sunmayı hedeflemişlerdir. Dilediğiniz ebatta ve modeldeki ürünlere uygun fiyatlarıyla  İstoç toptancılar çarşısından rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

WhatsApp
//