Kanvas Tablolar Nasıl Asılmalıdır?

Kanvas Tablolar Nasıl Asılmalıdır?

Kanvas tablo asmak için tablonun asılacağı duvarın ölçüsü dikkate alınmalıdır. Dar yüzeye sahip duvarlara orta ve küçük ölçekli kanvas tablolar asılmalıdır. Büyük duvar yüzeylerine ise büyük ölçekli ve dev boyutlu kanvas tablo modelleri asılmalıdır. Bu uygulama sayesinde duvar dekorunda orantısız görünüme neden olmayan ayrıntılar ile dekor sağlanır. Modern ve klasik tarzda tasarlanmış kanvas tablolar, büyük duvarlar üzerine tek başlarına asılarak, çarpıcı dekorasyon alanları elde edilmelidir.

Kanvas Tablolar Aynı Duvara Nasıl Asılmalıdır?

Kanvas tabloların aynı duvara yerleştirilmesi için birden fazla kanvas tablo seçilip, bu tablolar uygun aralıklar ile duvara asılmalıdır. Aynı duvar üzerine kanvas tablolar yerleştirilirken dikkat edilmesi gerekenler i şu şekilde sıralarız:

·Dar alanlara sahip duvarlara birden fazla küçük boyutlu kanvas tablo aynı anda asılabilir.

·Kanvas tablolar aynı duvara asılırken, tablolar arası mesafeler eşit olarak belirlenmelidir.

·Aynı zamanda tablolar birbirleri ile uyumlu tema ve renk ayrıntıları taşımalıdır.

Bu uygulama için aynı renk tonlarına sahip obje çizimli kanvas tabloları, aynı duvar üzerinde kullanabilirsiniz. Ürün seçeneklerimizde siler ile buluşturduğumuz, Soyut Vazo, Soyut Yuvarlak, Soyut Obje isimli kanvas tablolar, aynı duvara asılmak için ideal özelliklere sahip olan modellerdir. Sizde ürün yelpazemizi inceleyip, ideal tablo modelinize sahip olabilirsiniz.

Dev Kanvas Tablolar Nasıl Asılmalıdır?

Dev kanvas tabloları asmak için genişlik ölçüsü uygun olan bir duvar seçilmelidir. Özellikle salonlarda yer alan geniş duvarlar, dev kanvas tabloların asılması için uygundur. Dev kanvas tablo asımı için dikkat edilmesi gereken ayrıntıları şu şekilde sıralarız:

·Dev kanvas tablolar soyut temalara sahipse, salon dekorasyonunun odak noktası olarak kullanılabilirler.

·Dev kanvas tablolar salonlarda, şömine üstüne veya üçlü koltuk tasarımlarının arka bölümüne asılmalıdır.

·Dev boyutlu kanvas tabloların asıldığı duvarlar, geniş yüzey ölçüsüne sahip olmalıdır.

Bu ayrıntılara dikkat edilerek asılan tablolar ile modern ve trend bir görünüme sahip olan ev dekorasyonları oluşturulur. Salonlarda bu asım teknikleri ile kullanılabilecek tablo modelleri, ürünlerimiz içerisinde, kaliteli yarıntılar ile sizlere sunulur. A Kalite olarak sizlere sunduğumuz, Aşk, Yaratılış isimli dev tablo modellerimiz, salon dekorasyonunda modern tarzı benimseyenlere yönelik seçeneklerdir. Sizde tablolarımız arasından aklınızda olan modele en yakın seçeneği bulup, salonlarınıza çarpıcı bir hava katabilirsiniz.

Mutfaklara Kanvas Tablolar Nasıl Asılmalıdır?

Mutfaklara kanvas tablo asmak için renkli ve dinamik kanvas tablo modelleri tercih edilmelidir. Mutfaklarda iştah açıcı renklerin ve meyve çizimlerinin yer alması, dinamik bir dekorasyon oluşturulmasını sağlar. Kanvas tablolar mutfaklara asılırken dikkat edilmesi gereken ayrıntıları şu şekilde sıralarız:

·Çiçek, manzara, obje, meyve çizimli kanvas tablolar mutfaklara asılabilir.

·Bu tabloları mutfakta tek bir duvar üzerine farklı ebat seçeneklerinde asabilirsiniz. Bu asım şeklinde tercih edeceğiniz tablolar birbirleri ile uyumlu temaya sahip olmalıdır.

·Bu tabloları mutfak duvarlarında dekor odağı yaratmak amacı ile kullanabilirsiniz. Bu işlem için büyük boyutlu manzara veya soyut çiçek çizimli kanvas tabloları, geniş bir duvara asabilirsiniz.

Tüm bu dekorasyon fikirleri için uygun tablo modelleri, sizlerle buluştuğumuz sayfamızda yer alır. Kaliteli ve yenilikçi detaylara sahip, Şeffaf Mavi Çiçek, Soyut Şeffaf Gül, Çiçekli Ağaç, Lale Çiçeği, Yasemin ve Kelebek isimli tablolarımız, mutfak dekorasyonlarınızda kullanıma uygun modellerdir. Bu modeller ile yapacağınız duvar tasarımlarında taze ve zarif görünüme sahip bir dekorasyon teması oluşturursunuz.

Yatak Odasında Kanvas Tablolar Nasıl Asılmalıdır?

Yatak odasına kanvas tablo asmak için en ideal bölüm, yatak başlığının arkasında yer alan duvar bölümüdür. Bu bölüme kanvas soyut veya etnik tablolar asılarak, yatak odalarında trend bir dekorasyon oluşturulur. Yatak odasına kanvas tablo asma işleminde dikkat edilmesi gerekenleri şu şekilde sıralarız:

·Yatak odalarında kanvas tabloları yatak başlığının üst bölümüne asabilirsiniz.

·Bu bölüme tablo asarken, kanvas tabloyu tam olarak ortalamanız gerekir.

·Duvara üzerinde ortalanmış şekilde duran tablo sayesinde, şık ve simetrik bir görünüm elde edilir.

·Tablo çok yükseğe veya çok alçağa asılmamalıdır.

Bu ayrıntılara dikkat ederek, soyut kanvas tabloları veya manzara çizimli kanvas tabloları, yatak odalarınıza asabilirsiniz. Yatak odalarınız için en uygun soyut kanvas tablolar  arasında yer alan Navy Color I, Navy Color II isimli tablo modellerimiz ile modern ve şık dekorlar oluşturabilirsiniz. Sizlerle buluştuğumuz https://www.elitticaret.net/  adresimiz üzerinden tüm yenilikçi tablo tasarımlarımızı inceleyip, hayalinizde olan tabloyu bularak, güvenle siparişinizi iletebilirsiniz. 

Etiketler: kanvas tablo,kanvas tablolar,kanvas tablolar nasıl asılmalı,kanvas tablolar nasıl asılmalıdır

WhatsApp
//