Obje Çerçeveleme

0537 777 73 04 Elit Ticaret Elit Toptan Çerçeveler iç dekorasyonumuzu tamamlayan önemli parçalardan biridir. Çerçeveleme işlemi içerisinde oldukça seçenek barındıran bir alandır. Bunlardan biri de obje çerçeveleme işlemidir. Obje çerçeveleme ile çok sevdiğiniz bir objeyi duvarınızda sergileyebilir ve onu koruma altına almış olursunuz. Şimdi sizlere obje çerçeveleme, derinlikli çerçeve ve 3 boyutlu çerçeveleme konusundan bahsedeceğimiz bu yazımıza devam ederek detaylı bilgiye sahip olabilir ya da linke tıklayarak ürünlerimizi görebilirsiniz. 0537 777 73 04 Elit Ticaret Elit Toptan

Obje Çerçeveleme ve 3 Boyutlu Derinlikli Çerçeve Yapımı 

Birçok kişi, özel olduğunu düşündüğü bir objeyi korumak ve onu en iyi şekilde sergilemek için obje çerçeveleme işlemine başvurmaktadır. Çerçeveler sadece kullanıldığı ürünü korumak veya onun sınırlarını belli etmek için kullanılmaz. Bulunduğu ortamda tamamlayıcı parça olma görevini de üstlernir. Bazen de ortamın havasını değiştirebilmektedir. Bu noktada çerçeveleme işlemi ciddi bir seçime dönüşmektedir.

Obje için çerçeve yaptırmak istiyorsanız derinlikli kutu çerçeve ve kutu çerçeve modelleri gibi aramalar yapmış olmalısınız. Bu çerçeveler sayesinde sergilenen obje 3 boyutlu bir görünüme sahip olacak ve dekorasyonunuza iyi bir şekilde eşlik edecektir. Ayrıca kişiye özel derinlikli kutu çerçeve yaptırmanız da mümkündür. Bu sayede hem sergilemek istediğiniz objeye uygun hem de dekorasyonunuz ile birebir uyumlu bir ürün elde etmiş olacaksınız. 

Obje çerçeveleme işleminde birden fazla alternatif mevcuttur. Tercihinize göre ahşap çerçeve ve plastik çerçeve modellerinden birini tercih edebilirsiniz. Çerçevelerde kullanılan cam türü akrilik veya müze camdır. 0537 777 73 04 Elit Ticaret Elit Toptan Çerçeveleme işleminde arka kısma uygulanan tela bezi ile maksimum koruma sağlanır. Bu sayede uzun yıllar kullanım sağlanabilmektedir. Obje çerçeveleme işlemi birçok ürün için uygulanabilmektedir. Örneğin; tabak, forma, çok değer verdiğiniz bir vazo, bardak ve aklınıza gelebilecek birçok ürün çerçevelenebilmektedir. Çerçeveleme işlemi sonrası uzun yıllar boyunca koruyabileceğiniz ve farklı bir sergileme yöntemi kazandığınız bir ürün elde edebileceksiniz. 

Çerçeve ve çerçeveletme işleminin usta ellerden çıkması gerektiğinin farkındayız. Bu nedenle 0537 777 73 04 Elit Ticaret Elit Toptan olarak çekirdekten yetişen ustalarımızla en üstün kalite hizmeti son teknoloji ürünler ile vermekteyiz. Aynı zamanda ürününüzü güvenli bir şekilde paketleyip ve elinize sağlam bir şekilde ulaştırmaktayız. 2013 yılından bu yana kazandığımız tecrübe ile istekleriniz doğrultusunda hizmet sağlamaktayız. Sizin de obje çerçeveleme ile ilgili aramalarınız mevcutsa ve objelerinizin iyi bir şekilde muhafaza edilmesini istiyorsanız, mağazamızı ziyaret ederek ahşap çerçeve ve plastik çerçeve modellerimize bakabilirsiniz. Ürünlerimizi hemen görmek için buraya tıklayabilirsiniz 0537 777 73 04 Elit Ticaret Elit Toptan numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. Ayrıca 0537 777 73 04 Elit Ticaret Elit Toptan kısmından da bize ulaşabilirsiniz.

WhatsApp
//