Parçalı Kanvas Tablolar

Parçalı kanvas tablolar özellikle geniş duvarlar için tercih edilen dekoratif ürünlerdir. Parçalı kanvas tablo modelleri aynı görselin beş kanvas ile aralıklı olarak sergilenmesini sağlar. Çoğunlukla yatak odası, salon ya da iş yerlerinde tercih edilmektedir. 5 parçalı kanvas tablo modelleri satın alırken, kullanacağınız duvarın geniş olması önemlidir. Dar ya da kısa duvarlarda 5 parçalı olan kanvas modelleri istenen genişlik, ferahlık ve bütünlük hissini vermeyecektir.
Parçalı Kanvas Tablo Modelleri Nelerdir?
Parçalı olan kanvas tablolar farklı motif ve tasarımları beş farklı kanvasta sergilenmesini sağlar. Dekorasyon alanının vazgeçilmezi olan bu kanvas tablolar özellikle evinde, ofisinde ya da iş yerinde iç mimari dokunuşu yaratmak isteyenlerin tercihi olmaktadır. Parçalı kanvas kullanımında dikkat edilmesi gerekenler:

·3 ya da 5 parçalı kanvas tabloların kullanılacağı alan oldukça önemlidir. Eni dar olan duvarlarda tek parça kanvas tablo kullanımı daha estetik bir görüntü elde edilmesini sağlar.

·Özellikle yatak odasında, yatak başının üzerinde kullanılan 5 parçalı kanvas tablolar yatak ve duvar dekorasyonunun bir bütün olarak gözükmesini sağlayacaktır.

·Yatak odasında kullanılan kanvas tabloların renk ve dokularının uyumlu olması bu sebeple oldukça önem teşkil etmektedir.

·Eğer koltuk takımının arkasına parçalı kanvas tercih edilecekse, koltuk ile yakın tonlarda tablo tasarımları tercih edilmesi daha hoş bir dekorasyon ortaya çıkaracaktır.

Kanvas Tabloda Kaliteyi Gösteren Detaylar Nelerdir?

Kaliteli kanvas tablo özellikle tasarımı ve görselindeki baskı kalitesi ile ön olana çıkmaktadır. 5 parçalı kanvas tablo modelleri özellikle doğru baskı yöntemleri ile bir bütünü sergileyebilmelidir. A kalite olarak sitemizde sizlere sunulan tüm ürünlerimiz, maksimum kalitede ve baskıya uygun görsel kalitesinde üretilmektedir. 5 parçalı olan kanvaslar için dikkat edilmesi gereken en önemli nokta da budur. Kanvas tabloların bir araya getirilmesi ile bir bütün oluşturulması önem teşkil eder. Görselde kayıplar olmaması ve aralıklı olmasına rağmen kaliteli çözünürlük ile ön plana çıkması gerekmektedir. 5 parçalı tablonun yanı sıra 5 parçalı kanvas tablo saat modellerine de sitemiz üzerinden göz atabilirsiniz.

Kişiye Özel 5 Parçalı Kanvas Tablo

Kişiye özel parçalı kanvas tablo modelleri ile sevdiklerinizin, kendinizin, evcil dostlarınızın ya da çok beğendiğiniz görsellerin tablo halinde duvarınızda sergilenmesini sağlayabilirsiniz. Dilerseniz 3 parçalı kanvas tablo ya da daha çok parçalı kanvas tablo modelleri ile duvarlarınızı süsleyebilirsiniz. Özellikle ofisler ve iş yerleri için 5 parçalı kanvas tablolar tercih edilmektedir. Ofis duvarlarının aynı görselle detaylandırılması şık ve elegant bir hava elde edilmesini sağlayacaktır. Uzman ekiplerimiz tarafından hazırladığımız kanvas tablolar, oldukça başarılı görseller ile yaşam ve çalışma alanlarınızın statüsünde yükselme elde edecektir. Aynı zamanda kendi tasarımlarınızın ya da fotoğraflarınızın da tuval üzerinde ve duvarlarınızda sergilenmesini de sağlayabilirsiniz.

 

 

 

Kanvas Tablo Fiyatları Nedir?
Kanvas tabloların fiyatları tercih edeceğiniz kanvas modeline ve kalitesine göre değişmektedir. 5 parçalı kanvas tablo modelleri farklı ebatlarda tasarlanmaktadır. Bazı duvarlar için daha küçük çaplı ürünler en doğru seçim olacakken, bazı modeller için devasa kanvas tablolar oldukça şık duracaktır. Bu detaylar, kanvas modelleri için fiyatları belirlemektedir. Kanvas tablolarımızın fiyatları hakkında bilgi almak için iletişime geçiniz. 

WhatsApp
//