Tablo Çerçeve Modelleri

Tablo Çerçeve Modelleri
Bu yazımızda ev, iş yeri gibi iç mekanlarımızın vazgeçilmez dekorasyon ögeleri olan tablo çerçeve modelleri başlığı altında camlı tablo çerçevesi, kanvas tablo çerçevesi, tablo modelleri, tablo çerçevesi nasıl seçilir gibi konulara değineceğiz. İşte tablo çerçeve modelleri hakkında tüm merak edilenler! 

Bakmaya doyamadığınız yağlı boya bir tablo, size özel yapılmış bir karakalem portre, emek vererek tamamladığınız bir puzzle veya hem göze hem duygulara hitap eden bir hat tablosu... Tüm bunların muhafaza edilmesi ve en şık haliyle duvarlarınızı süslemesi için kaliteli ve işi bilen bir çerçeveci tarafından çerçevelenmesi gerekir. Tablolarını çerçeveletmek isteyen kişiler camlı tablo çerçevesi, kanvas tablo çerçevesi gibi internet aramaları yaparak tablo türüne uygun çerçeve seçenekleri aramaktadır. Burada önemli olan tablonun yapısına, özelliklerine ve kişisel zevklere uygun bir çerçeve modeli tercih etmektir. Peki, tablo çerçevesi nasıl seçilir?

Tablo çerçevesi nasıl seçilir?

Farklı türdeki tablolarını çerçeveletmek isteyen birçok kişi tablo çerçevesi nasıl seçilir merak etmektedir. Çerçeveler hat yazılarının, resimlerin, fotoğrafların, kanvas baskıların ve bunlar gibi daha birçok parçanın korunması ve görsellik kazanması bakımından büyük önem taşır. Bir diğer deyişle çerçeve, muhafaza ettiği parçaya aynı zamanda bir güzellik ve anlam katmaktadır. 

Resminizi veya eserinizi seçtikten sonra, ona uygun bir çerçeve bulmak da ayrıca özen gösterilmesi gereken bir konudur. Eserin önüne geçmeyecek, bunun aksine onunla bütün olacak bir çerçeve seçimi yapılmalıdır. Daha sade, fazla detay barındırmayan resimlerde, resmin tarzına uygun detaylar barındıran çerçeveler kullanılabilir. Çerçevenin rengine karar verilirken resmin merkezindeki renklere yakın renkler tercih edilmelidir. Siz de kanvas tablolar, hat tabloları, aynalar vb. gibi eserleriniz için çerçeve modelleri arasından uygun bir seçim yapabilir; mekanlarınızı zenginleştirebilirsiniz. 

Çerçeve seçimi özünde kişisel zevklere yöneliktir. Eğer duvarınıza büyük bir tablo asacaksanız gösterişli görünmesi adına kalın kenarlı çerçeve modelleri tercih edebilirsiniz. Veya ince kenarlı bir çerçeve ile daha zarif bir görünüm elde edebilirsiniz. Eğer asacağınız tablo küçükse, kalın kenarlı çerçeve kullanarak o tabloya verdiğiniz manevi değerin büyüklüğünü yansıtabilirsiniz. Kalın kenarlı çerçeve modelleri küçük tablolara derinlik katar. Bu noktada tablonun size ne ifade ettiğini ve eviniz dekorasyonu asıl meseledir. 

Tablo modelleri

Çerçeve üretimi, sabır ve beceri gerektiren bir zanaattır. Bu nedenle tablo modelleriniz için güvenilir ve bu alanda tecrübeli kişi / markalarla çalışmanız gerekir. Ancak bu şekilde tablolarınız için birinci sınıf işçilik ve kaliteli malzeme ile göze hitap eden çerçeve modelleri bulmanız mümkündür. 
Bu yazımızda ev, iş yeri gibi iç mekanlarımızın vazgeçilmez dekorasyon ögeleri olan tablo çerçeve modelleri başlığı altında camlı tablo çerçevesi, kanvas tablo çerçevesi, tablo modelleri, tablo çerçevesi nasıl seçilir gibi konulara değindik. Eğer siz de farklı türdeki tablolarınız için tablo çerçeve modelleri arıyorsanız bize de bekleriz! 
Siz de bu kaliteli çerçeve modellerini Avrupa Yakası'nda bulunan showroomumuzda yakından görebilir veya internet sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz. 

 

Online alışverişe devam etmek için buraya tıklayabilir: Elit Tablo veya 0537 777 73 04 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

WhatsApp
//