Vintage Tablolar

Vintage Tablolarla Dekorasyon Fikirleri

Vintage tablo kullanılan dekorasyon fikirleri ile Vintage temaya sahip salon, mutfak, yatak odası dekorasyonları yapılır. Vintage ev dekorasyonlarında, eskiye dönük ve nostaljik bir hava hakimdir. Nostaljik dekordan hoşlanıyorsanız bu ayrıntıyı duvarlarınızda da kullanabilirsiniz. Duvarlarda Vintage tablo kullanımı ile Vintage ev dekorasyon temanızı öne çıkarırsınız. Vintage tabloları ev girişinde, yatak odasında ve salonda kullanarak, evin dekorasyonunda bir bütünlük oluşmasını sağlayabilirsiniz. Vintage tablolarla dekorasyon fikirleri uygulamak için salonlarda, mutfaklarda, yatak odalarında ve ev girişlerinde ne gibi yöntemler uygulamanız gerektiğini, alt başlıklar içerisinde sizlere sunuyoruz.

Salonlarda Vintage Tablolarla Dekorasyon Fikirleri

Salon dekoru fikirleri için Vintage tablolar kullanılarak, salonlarda nostaljik bir dekor teması oluşturulur. Salonlarda Vintage tablolarla dekorasyon fikirleri uygulamak için yöntemleri şu şekilde sıralarız:

·Salonlarda bulunan, şöminelerin üst kısmına kahverengi renk tonlarında hazırlanmış Vintage tablolar asabilirsiniz.

·Salonlarda bulunan, Vintage ve büyük boy aynalarınızın çevresine, Vintage tablolar asabilirsiniz.

·Salonda bulunan, üçlü koltukların arkasında yer alan duvara farklı ölçülere sahip Vintage tabloları bir arada asabilirsiniz.

Vintage dekorasyon temasına uygun tablolar, sayfamız üzerinden sizlere yaratıcı modeller ile sunulur. Ürün seçeneklerimizde sizler ile buluşturduğumuz, I Love Photo, Smile Photo, Vintage Car, Vintage Kelebek, Vintage Kafeste Kuşlar isimli tablolarımız, Vintage ev dekorasyonlarınıza çarpıcı bir hava katmanızı kolaylaştırır. Tablolarda kullanılan eskitme temalı renkler ile ev dekorasyonu desteklenir. Tüm yaratıcı Vintage tablo modellerimizi sayfamızdan inceleyebilir ve istediğiniz ürüne ulaşabilirsiniz.

Yatak Odalarında Vintage Tablolar İle Dekorasyon Fikirleri

Yatak odası dekor fikirleri için Vintage tablolar kullanılarak, eski zamanları hatırlatan ve sofistike bir havaya sahip olan dekorasyon temaları yaratılır. Yatak odalarında Vintage tablolar ile dekorasyon fikirleri uygulamak için yöntemleri şu şekilde sıralarız:

·Farklı ebatlara sahip Vintage tablolar tek bir duvar üzerine asılarak, yaratıcı bir dekor fikri uygulanır.

·Bu tabloları cam vazolar, eskitme vazolar veya mumlar gibi ev dekor ürünleri ile destekleyebilirsiniz.

·Yatak odası duvarlarında açık renk kullanılmışsa, eskitme renkli ve pastel tonlu Vintage tablolar tercih ederek, yatak odasında taze ve nostaljik bir görünüm elde edebilirsiniz.

Vintage tablolarla dekorasyon fikirleri uygulayarak, sıkıcılıktan uzak yatak odası dekorasyonları oluşturursunuz. Vintage yatak odası dekorasyonu için tercih edebileceğiniz ürünlerimiz, Serçeler Vintage, Vintage Dreams, Retro Avize, Vintage Look Tekne, Live Books isimleri ile sunduğumuz kanvas tablo modellerimizdir. Bu tabloların haricinde yaratıcı fikir temalarına sahip birçok modeli ürün yelpazemizden inceleyebilir ve yatak odanıza en uygun tabloyu, seçeneklerimiz arasında bulabilirsiniz.

 

 

Mutfaklarda Vintage Tablolar İle Dekorasyon Fikirleri

Mutfak dekor fikirleri için Vintage tablolar kullanılarak, mutfaklarda salonlarda olduğu gibi uzun zamanlar geçirmek isteyeceğiniz alanlar yaratırsınız. Mutfaklarda Vintage tablolar ile dekorasyon fikirleri uygulamak için izlenecek yöntemleri şu şekilde sıralarız:

·Mutfaklarda, Vintage dekorasyon tahtaları kullanabilirsiniz. Bu tahtalar üzerine yemek tariflerini yazabilir ve eğlenceli bir köşe hazırlayabilirsiniz.

·Tahta kullanımına ek olarak, Vintage kanvas tablolar ile mutfak duvarlarını ve balkonu olan mutfakların balkon duvarlarını süsleyebilirsiniz.

·Mutfaklarda kullanılan Vintage tabloları, çiçek, doğa ve obje ve meyve çizimli tablo çeşitleri arasından seçebilirsiniz.

Bu fikirleri uygulamak için aradığınız yenilikçi tasarımlı Vintage tablolar, ürün seçeneklerimizde sizlere sunulur.  A KALİTE olarak bizler, sizleri en yaratıcı ve kaliteli tablo seçenekleri ile buluşturmayı amaçlarız. Sayfamızda yer alan, Nostalji Bisiklet, Kafe ve Bisiklet, Orkide Çiçek, Serçeler Vintage isimli tablolarımızı ve diğer ürünlerimizi inceleyip, hayalinizde yer alan tablonun siparişini, güvenli ve deneyimli koşullarımızdan yararlanarak verebilirsiniz.

 

Ev Girişinde Vintage Tablolar İle Dekorasyon Fikirleri

Ev girişi dekoru fikirleri için Vintage tablo kullanımı ile ev dekorasyonu hakkında ilk izlenimin sunulduğu alanda etkili bir görümüm elde edersiniz. Ev girişinde Vintage tablolar ile dekorasyon fikirleri uygulamak için izlenecek yöntemleri şu şekilde sıralarız:

·Ev girişinde Vintage bir portmanto veya dolap kullanabilirsiniz.

·Bu dolap ile uyumu yakalamak adına, kapının tam karşısında yer alan duvara Vintage tasarımlı kanvas veya yağlı boya eserler asılmalıdır.

·Duvar rengi açık renk ise ahşap renkli Vintage tablolar ve çerçeveler seçerek, rustik bir görünüm elde edebilirsiniz

Vintage tablolarla dekorasyon fikirleri gerçekleştirmek için sizlere sunduğumuz, Vintage Let Me Love, Every Thing Kanvas, The Journey Kanvas isimleri ile ürün yelpazemizde yer alan tablo modellerimizi inceleyebilirsiniz. Tüm Vintage tablo seçeneklerimiz içerisinden aklınızda bulunan fikre en çok uyacak olan tabloyu https://www.elitticaret.net/ adresimizden seçip, salon, mutfak ve yatak odalarınız için yaratıcı tasarımlar elde edebilirsiniz.

Etiketler: vintage tablolarla dekorasyon,vintage tablo, vintage kanvas tablo

WhatsApp
//