Duvar Tabloları

Dekorasyona Sihirli Dokunuş- Duvar Tabloları

 

Dekorasyona sihirli dokunuşlar yapan duvar tabloları kanvas ve yağlı boya tablo çeşitleridir. Evin dekorasyonuna uygun kanvas tablo seçimi ile etkili ve şık bir dekor çalışması oluşturulur. Kanvas tablolar büyük ebatlarda seçilerek, duvarlarda modern ve şık bir dekor oluşturulur.

Duvarlarda tablo için ayrılan alan yeterince büyük değilse, orta ve küçük ebatlı farklı kanvas tablo modelleri kullanılarak, etkili ve şık bir dekor çalışması sağlanır. Kanvas duvar tabloları ile soyut figürlere, doğa manzaralarına, farklı renkte objelere, duvarlarınızda yer verebilirsiniz. Farklı dekorasyon temalarının oluşturulması için tercih edilecek tablo çeşitlerini ve kullanım detaylarını, alt başlıklarımızdan öğrenebilirsiniz.

Dekorasyon İçin Kanvas Duvar Tabloları Kullanım Detayları

Dekorasyonda kanvas duvar tabloları kullanım ayrıntıları uygulanarak, şık ve çarpıcı dekor çalışmaları gerçekleştirilir. Kanvas duvar tabloları ile şık bir dekorasyon yaratmak için dikkat edilmesi gereken ayrıntıları şu şekilde sıralarız:

·Eğer sahip olduğunuz evin duvarları büyük tablolar asmaya elverişli değilse, küçük boyutta kanvas tabloları aynı duvara asarak, şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

·Bir arada, aynı duvara asılan kanvas tabloların renk ve resmedilen figür açısından uyum sağlamlarına dikkat edilmelidir.

·Duvar boyutu uygunsa büyük bir kanvas tablonun etrafına, o tabloya uyum sağlayan renk ve figürlere sahip orta ölçekli kanvas tablolar asılarak, yaratıcı bir dekor çalışması sağlanır.

Ürün yelpazemiz içerisinde yer alan manzara teması çizimlerinin, soyut figürlerin, kadın figürlerinin, etnik figürlerin resmedildiği ve yer aldığı farklı çeşitteki kanvas tablolar ile aynı duvar üzerinde, faklı tabloların kullanılmasını sağlayabilirsiniz. A kalite olarak bizler, sizlere geniş bir yelpazede hazırlanmış olan tablo çeşitlerini sunarız. Kaliteli koşullar ile hizmet vererek, sitemiz üzerinden evinize en uygun tablo çalışmalarını bulmanıza yardımcı oluruz.

 

Aydınlık Dekorasyon Yaratmak İçin Duvar Tabloları

Aydınlık dekorasyon yaratan duvar tabloları, duvar rengi ile uyumlu olan kanvas tablo seçeneklerinden oluşur. Özellikler açık renk duvarlar üzerine asılan pastel ve altın renkler ile tasarlanmış tablolar, evde geniş ve ferah bir görünüm elde edilmesini sağlarlar. Evde, aydınlık bir dekorasyon yaratmak için tablolar yardımıyla duvar dekoru yapılırken, dikkat edilmesi gereken noktaları şu şekilde sıralarız:

·Seçilen tablolar, duvar rengi ile uyumlu yapıda olmalıdır.

·Açık renk duvar üzerine, mavi, altın, su yeşili gibi rahatlatıcı renklerin kullanıldığı kanvas veya yağlı boya tablolar asılmalıdır.

·Tablo ebatları tercihe bağlı olarak seçilebilir. Bir duvar üzerine dev boyutta tek bir tablo asılabilir veya orta ölçülü tablolar aynı duvar üzerinde kullanılabilir.

Bizler, ürün yelpazemizde yer alan geniş duvar tabloları seçeneklerimiz ile ferah ve aydınlık bir ev dekoru tasarlayabilmenizi sağlarız. Ürün seçeneklerimiz arasında yer alan, Dört Vazo Obje, Etnik Yaprak, Navy Soyut, Soyut Kelebek, Beyaz Rüya isimli tablo seçenekleri, açık renk duvarlar üzerinde kullanılarak, aydınlık ev dekorasyonu yaratılabilecek tablo tasarımlarıdır.

 

 

Etnik Dekorasyon Yaratmak İçin Duvar Tabloları

Etnik dekorasyon yaratan duvar tabloları, etnik figürlerin resmedildiği çalışmalardır. Bu tablolar üzerinde bulunan renk ayrıntıları ve obje çizimleri etnik temaya uygun olarak seçilir. Etnik ev dekorasyonu için tercih edilebilecek tablo çeşitleri ve bu tablolar ile yapılabilecek duvar dekoru çalışmaları hakkında detayları şu şekilde sıralayabiliriz:

·Etnik kadın figürlerinin ve Kızılderili figürlerinin yer aldığı tablolar ile etnik dekorasyona sahip evlerin, dekor çalışmaları güçlendirilir.

·Etnik dekorasyona uygun tablolar, üzerinde etnik renk detaylarının yer aldığı ve tüy, kadın, Kızılderili, eski vazo gibi figür ayrıntıların kullanıldığı tablolardır.

·Bu tablolar etkili bir dekor çalışması için aynı duvar üzerine asılarak kullanılabilir.

Etnik ev dekorasyonuna uygun özellik taşıyan ürünlerimiz, sayfamız içerisinde bulunan ürün yelpazemizde yer alır. Sizlere ürünlerimiz arasında sunduğumuz, Afrika Etnik Müzisyen, Afrikalı Etnik Kadın, Etnik Mısır, Kızılderili Başlığı isimleri ile adlandırılan tablolarımız, etnik ev dekorasyonu uygulamaları için uygun seçenekler arasında yer alır.

 

 

 

 

 

Sade Ev Dekorasyonuna Renk Katan Duvar Tabloları

Sade ev dekorunu renklendiren duvar tabloları, kadın, doğa, modern obje figürlerinin çizimine yer verilen, çok renkli tablolardır. Ev dekorasyonunda kullanılan mobilyalar ve aksesuarlar sade ve durağan ise, bu dekorasyonu hareketlendirmek için renkli kanvas duvar tabloları tercih edilebilir.

Sizlerle buluştuğumuz https://www.elitticaret.net/ adresimiz üzerinden, sade ev dekorasyonunuza renk katacak tablo çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Sayfamız üzerinden sizlere sunduğumuz etnik temalı, modern temalı çok renkli tablolar içerisinden veya soyut temalar ile oluşturulan yaratıcı ve renkli duvar tabloları içerisinden, size en uygun ürünü seçebilirsiniz. Zevkinize uygun tabloyu, güvenilir hizmet anlayışımızdan yararlanarak sipariş edebilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: Dekorasyona Sihirli Dokunuş - Duvar Tabloları yazısı

WhatsApp
//