Kanvas Tablo Nedir?

Kanvas Tablo Nedir?

Kanvas tabloları özel olarak tasarlanmış ve üretilmiş dekoratif ürünlerdir. Kanvas tablo ebat ve boyutuna bağlı olarak ağırlığı değişmektedir. Aynı zamanda kanvas tablo modelleri yüzde 100 pamuklu tuval bezine, su bazlı püskürtme sistemi ile basılmaktadır. Fırınlanmış ahşap şase üzerinde gerilerek, tablo haline getirilmektedir. Talebe göre çerçeveli olarak y da parçalı olarak da tasarlanmaktadır. Kanvas tablo baskı yöntemleri ile de tasarlanmaktadır.

 

Kanvas Tablo Nasıl Üretilir?

Kanvas tablo üretimi özel işçilik ve doğru yöntemlerle tamamlanmaktadır. Kanvas tablo fiyatları da buna göre belirlenmektedir. Nitelikli ve kaliteli kanvas tablo hazırlamak için:

·Tablo Plus olarak hazırladığımız tüm kanvas tablolarımız baskıya uygun boyutta ürünler tasarlamaktır. Yüksek çözünürlükte dijital görsellerin kaliteli bir estetik sunmasının temel hedefi budur.

·Aynı zamanda kaliteli kanvas tablolar için başarılı bir baskı ekipmanına ve teknolojik alt yapıya ihtiyaç duyulmaktadır.

·Baskıya hazırlık aşaması da oldukça önem teşkil etmektedir. Bunun için baskı boyutuna uygun olacak yüksek kaliteli görseller kullanmak önem taşımaktadır.

·Boyaların yüzeye sabitlenmesi de önem teşkil etmektedir. Bu sayede ürünlerimizin hiçbirinde renk atma ya da dökülme sorunları meydana gelmeyecektir.

·Aynı zamanda kanvas üzerinde kullanılan malzemelerin insan sağlığına faydalı olması gerekmektedir. Aksi taktirde zamanla renklerde solmalar da meydana gelecektir.

·Orijinal kartuş kullanımı da bir diğer önemli detaydır.

Kanvas Neyden Yapılır?

Kanvas tasarımı farklı görseller, dijital ekipman ve alanında uzman tasarımcılar tarafından yapılmaktadır. Baskıya hazırlanan görsellerin kaynağı tasarıma göre değişir. Kimi zaman kişiye özel tasarımlar kapsamında kullanılan dijital fotoğraflar, kimi zaman farklı ressamların kült resimleri kullanılabilir. Baskı işlemleri tamamlanmış olan tuvallerin kuruma aşaması, kaliteli kanvas üretimi için önemlidir. Kuruma aşamasının başarılı şekilde tamamlanmasından sonra koruyucu malzemeler üzerine dikkatlice uygulanır. Bu aşamada yapılan hatalar, kanvasta iz olarak kendini belli eder. Yüzey korumasının tamamlanmasından sonra kanvas baskı hazır olacaktır. Aynı zamanda ahşap şasinin hazırlanması da önemlidir. Duvarda iz bırakmaması için koruma işlemlerinin tamamlanması ve tuval parçaları ile kapatılması önemlidir.  

Kanvas Ne Demek?

Kanvas tablolar kağıt ya da tuval üzerine aktarılmış görselleri ifade etmektedir. Tuval bezleri üzerine teknolojik ve dijital ekipmanlarla yapılan kanvas baskılar, dekorasyonun ayrılmaz ürünleridir. Özellikle kanvas tablolarda kaliteyi belirleyen en önemli detay, kullanılan mürekkepler olmaktadır. Her makinenin kendine has mürekkebi bulunmaktadır. Bu mürekkepler, görselin ve baskının, kanvas tablo kalitesini doğrudan belirlemektedir. Özellikle dokulu ve pamuklu kanvas kumaşlarla farklı baskı özellikleri de ortaya çıkabilir. Sitemiz olan www.elitticaret.net adresi üzerinden en kaliteli kanvas tablo modellerine göz atabilirsiniz. Tüm ürünlerimiz sağlığa uygun malzemeler ve ekipmanlarla tasarlanmıştır. Tüm görsellerimiz ebatlara uygun olarak hazırlanır ve baskı işlemler tamamlanır.

Kanvas Tablo Fiyatları

Kanvas tabloların fiyatı kalitesine ve ebatına göre değişmektedir. Farklı ebat ve boyutlardaki kanvas tabloların fiyatları da farklı olmaktadır. Sitemiz üzerinden en uygun fiyat aralıklarında, maksimum kalitede kanvas tablolarına göz atabilirsiniz. Kanvas tablo fiyatları için belirleyici olan detaylar ise:

·Kanvas tablonun üretim aşamasında kullanılan ekipmanlar ve mürekkep özellikleri,

·Kanvas tabloda kullanılan ahşap şasenin kalitesi ve dayanım süresi,

·Tabloda görsel kayıplarının oluşmasını engelleyecek koruyucu yüzey kaplamanın özellikleri,

·Kanvas tablonun ebat ve boyutları,

·Özellikle devasa kanvas tablolar için kullanılan baskı kalitesi,

·Kanvasın kaç parçadan oluştuğu kanvas tablo fiyatları için belirleyici olmaktadır.

Sitemiz üzerinden kanvas çeşitlerine ve tablo fiyatlarına göz atabilirsiniz. 

Etiketler: kanvas tablo,kanvas tablolar,kanvas tablo çeşitleri,kanvas tablo fiyatları

WhatsApp
//